Roletne

roletne Kare Stil stolarija Valjevo

ALU termo roletne

Napravljene su od termo aluminijumske kutije dimenzija: 14.7, 17.2 i 19.5cm sa aluminijumskim zastorom, aluminijumskom završnom lamelom u koju je uvucena guma balonka(MO60) i aluminijumskim vodjicama sa četkicama.

PVC roletne

Napravljene su od PVC kutije dimenzija: 15 i 20cm sa pvc ili aluminijumskim zastorom, aluminijumskom zavrsnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60) i aluminijumskim ili pvc vodjicama sa četkicama. U kutijama se na zahtev kupca moze nalaziti i termoizolacija od stiropora.Veliki izbor drvo dekora ( zlatni hrast, mahagoni, orah…)

komarnik Kare Stil stolarija Valjevo
roletne Kare Stil stolarija Valjevo

Spoljne ALU roletne

Napravljene su od ALUMINIJUMSKE ekstrudirane kutije dimenzija: 14.5 i 18 cm sa aluminijumskim zastorom, aluminijumskom završnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60), aluminijumskim bočnim poklopcima i aluminijumskim vodjicama sa četkicama.

.

Petougaone roletne

Napravljene su od ALUMINIJUMSKE petougaone kutije dimenzija: 13.7, 16.5 i 18 cm sa pvc ili aluminijumskim zastorom, aluminijumskom zavrsnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60),pvc ili aluminijumskim bočnim poklopcima i pvc ili aluminijumskim vodjicama sa četkicama.

roletne Kare Stil stolarija Valjevo